Zo gaan wij met Corona om

Mijn Nieuwe Normaal Behandeling
Inmiddels allemaal doordrongen van- en voor een groot deel ook geraakt door de gevolgen van de Coronacrisis, breng ik u op de hoogte van de manier waarop ik in mijn praktijk invulling zal geven aan het nieuwe normaal, in de 1,5 meter samenleving.

Ik mijn praktijk heb ik de volgende maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat mijn “nieuwe normaal behandeling” voor u op een zo veilig mogelijke en verantwoorde manier doorgang kan vinden.

  1. De praktijkruimte wordt dagelijks uiterst zorgvuldig schoongehouden met ontsmettende, alcoholhoudende schoonmaakmiddelen.
  2. De deurklinken worden na elk bezoek ontsmet met een 80% alcohol oplossing.
  3. Ik gebruik mondkapjes, handschoenen en een bril en waardeer het als u er ook voor kiest een mondkapje te dragen tijdens de behandeling. (is vooralsnog niet verplicht)
  4. In mijn afsprakenplanning hou ik er rekening mee dat er nooit meer dan 1 patiënt in de wachtruimte wacht. Ik stel het zeer op prijs als u zich zoveel mogelijk houdt aan de met u afgesproken tijd.
  5. In navolging van de maatregelen die tandartspraktijken hanteren, heb ik ook besloten om het toilet af te sluiten voor gebruik. Houdt u daar svp zoveel mogelijk rekening mee voordat u naar mijn praktijk komt.
  6. Het spreekt voor zich dat, mocht u verkouden zijn en/of koorts onder de leden hebben, de behandeling uitgesteld zal moeten worden.

Ik hoop u snel weer te verwelkomen in mijn praktijk zodat wij het wellicht achterstallig onderhoud in relatie tot uw klachten, snel weer op het goede spoor kunnen brengen, stay safe!

Peter